Hangstúdió

Természetesen mint zenészek maximálisan látjuk és átéljük hazánk anyagi és zenei adta lehetőségeit, így próbáltunk olyan árakat kialakítani, amellyel minden zenész és előadóművész számára lehetővé tesszük a rugalmas és nyugodt munkálatokat.

Stúdiónk nagyobb projektek esetén javasolja kedves ügyfeleinken az egyéni megállapodásokat, amelyekkel kedvezmények élvezhetők.

• Az ön igénye szerint vállalunk komplett hangszerelést,  zenei aláfestést, szöveg és dalírást, hozott anyagra feléneklést.
• Stúdiónkban igyekszünk segíteni a pályájukon most induló tehetségeknek is, lehetõség van korlátlan számú éneksáv rögzítésére, keverésre, masterelésre, bármilyen hangszeres kíséret rögzítésére,
• Igény szerint vokálok feléneklésében, megírásában is segítséget nyújtunk, elõzetes egyeztetés alapján élõzenés kíséretet is elkészítünk.
• A végeredményt CD-re, kazettára rögzítjük, kérés szerint. A felvételt, a keverést stb. nem egyedül a hangmérnök végzi, mindent az előadó kívánságára teszünk, hogy a végeredmény kifogástalan legyen.
• A hangfelvétel digitális technológiával készül, akár 192 KH-24 Bit felbontásban.
Régi fekete bakelit hanglemezeit (33-as és 45-ös fordulatúakat). Továbbá kazettás és orsós magnófelvételeit digitalizáljuk és azokról Audio-CD, MP3 CD vagy DVD kópiát készítünk. Hangfelvételeit kérésre megvágjuk, beállítjuk a megfelelő hangerőt, balanszot, továbbá lehetőség szerint eltávolítjuk a zavaró zajokat, lemezpattogásokat.
• A hanglemezhez címkét, borítót tervezünk és nyomtatunk, hogy mindig könnyen megtalálja a polcon a keresett felvételt, vagy akár ajándékba is adhassa igényes csomagolásban.
• Stúdiónk gyakran kap felkérést, hogy különböző zenei produkciókhoz készítsen zenei alapot. Akár professzionális, akár amatőr szintü előadóknak készült már zenei alap, ha kell vokállal, hangszeres szólókkal.